З приводу цієї істоти. Співачка Луна відповіла Бардашу, який обізвав її «нацисткою»

Співачка каже, що не дивилася це інтерв'ю
фото з відкритих джерел

Христина та Юрій Бардаші мають спільного сина Георгія

Співачка Луна відповіла колишньому чоловікові, скандальному продюсеру Юрію Бардашу, який назвав її «українською нацисткою». 

Нагадаємо, Бардаш звинуватив колишню дружину, співачку Луну в проукраїнській позиції, яка, на його думку, шкодить їхньому спільному сину. «У мене був перший шлюб у повній нелюбові, тому моє серце стресостійке. Ми не спілкуємося взагалі. Я пишу: «Валіть звідти. Це на тобі стреси дитини. На твоїй упоротій патріотичності українській». Я памʼятаю, як вона: «Я словʼянська принцеса». Ну так і де ти словʼянська принцеса, якщо ти – українська нацистка», – розповів Бардаш в інтервʼю пропагандистці Лілії Абрамовій.

Співачка каже, що не дивилася це інтерв'ю, але рада, що її колишній, який нині підтримує російських окупантів, особисто не турбує її з сином.

«Багато хто пише мені з приводу цієї істоти. Ось додала скрін, щоб ви не турбувались про наше із сином ставлення до цього явища. Кажуть, що воно називає мене «українською нацисткою»... Я плюсую цю ідею, такий хайп мені більше до вподоби, аніж хибні звинувачення у проросійській позиції», – прокоментувала артистка в соцмережі.

Нагадаємо, Бардаш, який від початку війни ніяк не висловлював свою позицію, у якийсь момент підірвав медіапростір антиукраїнськими висловлюваннями. Спершу порівняв Україну з нацистською Німеччиною. А потім заявив, що Україна не має шансів перемогти Росію, українських артистів назвав нацистами, а наших воїнів – «пацанами, які жили собі в селах, коровам хвости крутили, а їх схопили – і в топку». Пізніше Бардаш чкурнув до Москви та заявив, що отримає тамтешній паспорт на нове ім’я.

Співачка Луна познайомилася з Бардашем у 19 років. Він старший за неї на 8 років і на той момент вже створив гурт Quest Pistols. У 2010 році пара на якийсь час переїхала до США, де у них народився син Георгій. Згодом музиканти розлучилися.

Читайте також: Арестович пророкує «кари небесні» після своєї відставки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: