Арестович пророкує «кари небесні» після своєї відставки

фото з відкритих джерел

Радник ОП втрапив в черговий скандал

Позаштатний радник Офісу президента Олексій Арестович написав заяву про звільнення. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук. А пізніше в одному з коментарів до допису, він додав: «Минулого разу, коли я пішов, через півтора місяці почалася війна. Подивимося, що буде цього разу». Ця заява шокувала українських інтернет-користувачів. В коментарях вони перепитують Арестовича, що має статися: «Ядерна війна?» Та додають: «Від радника до зрадника – один крок». Арестович спробував якось згладити невдалий жарт: «Так може мир настане? Чого хвилюватися?».

«Йому кумедно. Йому кумедно. Ха-ха. Війна розпочалася. Через те, що він пішов. «Побачимо, що буде цього разу». Цього разу хайпанеш не на житті людей і не від імені нашої влади чи партію нарцисів можна створити на 2-3 тижні, – звертається до Арестовича журналіст-розслідувач Михайло Ткач.

«Арестович має бути покараний. Як злочинець, що завдав Україні потужний удар. На інформаційному фронті. У страшенно складний час. Покараний тими, хто його випестив і взяв у радники», – пише телеведуча Оксана Соколова.

«За помилки маєте відповідати. Публічні люди найбільше потребують контролю своєї промови. Не тільки слова, а й час, і місце для опису фактів, а особливо припущень, необхідно враховувати справжньому політику. Я думаю, що ви зробите висновки», «Люся-арестович ляпнув те, що він ляпає завжди – порцію тупості і хайпу. Канали окупантів прямо в екстазі купались від його слів, адже відмазку він дав їм ідеальну – українське ППО самі себе обстріляли. Люсю навіть Соловйов запросив на роботу. Сказати, що він м…к – нічого не сказати. Після першого висера він не зупинився, а додав другий, про нашу ракету ППО в Польщі. Нащо нам розслідування, Арестович дав всі розклади, ей! Це якщо не рахувати купу коментарів, які він ще залишив по темі», – пишуть Арестовису в соцмережі.

Нагадаємо, після трапгедії в Дніпрі радник Банкової Олексій Арестович заявив, що українська ППО нібито відпрацювала по російській ракеті Х-22, і вона впала на будинок. Це повідомлення негайно поширили кремлівські пропагандисти як нібито доказ їхньої «правоти», що у вбивстві мирного населення винна сама Україна. Згодом Арестович уточнив, що йшлося лише про «припущення», тоді як трагедія у Дніпрі все одно є наслідком російської збройної агресії.

Слова Арестовича довелося спростовувати командуванню Повітряними силами. Згодом Арестович знову видав заяву, в якій не заперечив, що справді казав в ефірі з Фейгіним про падіння ракети на багатоповерхівку у Дніпрі, унаслідок збиття українськими силами ППО. Проте зазначив, що ніхто не звинуватить Україну в підриві будинку, адже «світ все зрозуміє правильно». До того ж він згадав падіння української ракети ППО у Польщі, унаслідок чого загинули двоє польських громадян. Такий приклад він навів, аби підкреслити віру у невинуватість України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: