«Міс Україна Всесвіт» показала, що про неї пишуть російські ЗМІ

Російські ЗМІ називають Апанасенко «агресивно налаштованою»
фото з відкритих джерел

Вікторія на своїй сторінці в соцмережі розповіла про один з фрагментів новини в російському ЗМІ

Після фіналу конкурсу «Міс Всесвіт-2022» українка Вікторія Апанасенко стала одною з головних героїнь жовтої російської преси.

Вікторія на своїй сторінці в соцмережі розповіла про один з фрагментів новини в російському ЗМІ. «Агресивно налаштована українка Вікторія Апанасенко, яка раніше закликала організаторів «Міс Всесвіту» бойкотувати Росію, не захотіла стояти з Лінниковою під час спільної фотосесії і не приховувала гидливості. Очевидно, цій блондинці не вистачає почуття такту, а, може, й розуму», – пише російське видання Starhit.

«Главком» писав, що Ліннікова під час спільного знімку спробувала стати поряд з нашою Вікторією Апанасенко, але та красномовно відреагувала на це.

Нагадаємо, участь у цьогорічному конкурсі «Міс Всесвіт» брало 84 конкурсантки, включаючи представницю країни-агресора РФ Ганну Ліннікову. Її участь у міжнародному проекті викликало обурення у мережі.

Президентка конкурсу «Міс Україна Всесвіт» Анна Філімонова на своїй сторінці в соцмережі розповіла про дивну поведінку росіянки під час конкурсу. «Росіянка поводилася огидно. Намагалася вдавати із себе жертву, обзивала інших, хто не хотів бути поруч, расистами, і чомусь бігала за Вікторією Апанасенко, щоб зробити спільне фото. Тому що так їй сказав директор», –  пише Філімонова.

Також Філімонова нагадала, що ще влітку Україна намагалася оскаржити участь Росії у конкурсі «Міс Всесвіт», але протести виявилися безрезультатними. Більше того, через посольство Казахстану росіянка отримала візу до США на три роки, тоді як українці дали на один рік.

Читайте також: «Холостяк» Топольський розповів, як таємно зустрічався з обраницею до виходу фіналу в ефір

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: