Влад Яма тоне в боргах та планував стати нардепом від Медведчука

фото з відкритих джерел

Відомий блогер заявляє, що Яма повернеться в Україну

Хореограф Влад Яма, який з початком повномасштабної війни з дружиною і сином виїхав до США, виявляється, має борг. Про це розповів блогер Богдан Беспалов у відео на своєму ютуб-каналі.

«Мені стало відомо дещо цікавеньке і я вам хочу це зачитати. Мене це навіть здивувало, тому що Влад Яма, який в повній ямі, знаходиться в Америці та розповідає: як українцям жити, як нам тут розвиватися, а також, як він сумує за Україною... Отже, Владислав Яма, в першу чергу, думає про те, як же вирішити свої питання з боргами за будинок неподалік від Іванковичів, за який давно не виплачує кошти. І в принципі не планував, якби не сталася війна, а через війну доводиться розбиратися, щоб взагалі не втратити це житло», – розповідає блогер.

Також, за словами блогера, Влад Яма хотів стати депутатом від опозиційної партії, одним з засновників якої був скандальний Віктор Медведчук: «І коли його відшивали, він намагався завести контакти з опозиційною платформою «За життя». Ямі було не принципово, яку партію представляти».

Раніше «Главком» писав, що той самий блогер Беспалов розповів, що співак Винник бореться в Німеччині з онкозахворюванням.

Читайте також: Кіркоров відреагував на жарт Галкіна про появу на фронті «у прозорих колготках»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: