Відомого співака не випустили за кордон на Євробачення: він назвав винних

На Ukrainian Eurovision Party, де збиратимуть гроші на підтримку ЗСУ, мали б виступити Melovin, Alyosha та Khayat
фото з відкритих джерел

Співак Khayat «подякував» усім, хто «поїхав за кордон від Мінкульту і не повернувся»

Фіналіст проекту «Голос країни», співак Khayat розповів про прикрий інцидент, який з ним стався. Виконавець мав виступити в Манчестері на благодійному концерті у рамках Євробачення-2023. Однак з України його не випустили.

Відомого співака не випустили за кордон на Євробачення: він назвав винних фото 1

На Ukrainian Eurovision Party, де збиратимуть гроші на підтримку ЗСУ, мали б виступити Melovin, Alyosha та Khayat, але Мінкульт відмовив йому у виїзді з України. «Ми мали летіти до Манчестера. Квитки туди-назад на руках, валіза складена. Але ніц не відбудеться, бо у дозволі на виїзд відмовили. «Дякую» усім, хто поїхав за кордон від Мінкульту і не повернувся», – написав Khayat.

Раніше «Главком» писав, що команду Андрія Данилка не випустили з України до США у гастрольний тур. Музикант Андрій Данилко на своїй сторінці в Інстаграм повідомив, що його концертний тур Америкою та Канадою не відбудеться в квітні, як було заплановано. Виступи переносяться на осінь цього року.

«Друзі, у нас новини не дуже приємні. На жаль, наш тур США і Канадою вимушено переноситься на осінь. У нас великий колектив, всі з різних куточків країни, і не всі встигли вчасно оформити документи, необхідні для виїзду за кордон за новими правилами. Ми не могли вирушити в тур у неповному акторському складі, тому що якість і рівень наших шоу залежить від кожного учасника групи», – йшлося у заяві.

Читайте також: Tvorchi показали костюми для Євробачення: фанів обурила відсутність однієї деталі

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: