Онук Алли Пугачової отримав громадянство США

Пугачова з онуком
фото з відкритих джерел

Бабуся Преснякова розповіла пресі, що онукові подобається жити в Нью-Йорку

Онук Алли Пугачової, музикант Нікіта Пресняков став громадянином США. Про це повідомила його бабуся Олена Преснякова виданню «Московський Комсомолець».

Нагадаємо, в кінці минулого року онук Пугачової перетнув кордон РФ та Естонії пішки. Згодом Пресняков разом із дружиною емігрував до США. До цього син російських співаків Крістіни Орбакайте та Володимира Преснякова довгий час жив у Штатах, закінчивши Нью-Йоркську кіноакадемію у 2009 році, але останні роки перебував у Москві.

Олена Преснякова розповіла пресі, що онукові подобається жити в Нью-Йорку і він не планує повертатися на батьківщину. В Америці Пресняков продовжує будувати кар'єру у сфері шоу-бізнесу, займаючись відеозйомкою, режисурою та знімаючи музичні кліпи.

У Росії у Преснякова-молодшого залишилася нерухомість у центрі Москви та будинок у Підмосков'ї, який подарувала йому Алла Пугачова. Після від'їзду музикант виставив на продаж заміський будинок.

Раніше «Главком» писав, що батько Нікіти, співак Володимир Пресняков заявив, що підтримує окупантів, які «борються за свободу на Донеччині». Пресняков додав, що пишається тим, що підтримує війну в Україні: «Вважаю, що все роблю правильно. Ми часто відвідуємо лікарні у Москві та Підмосков'ї, даємо благодійні концерти. Я впевнений у тому, що треба завжди підтримувати Батьківщину та наших хлопців».

Читайте також: Кабаєва у жалобній сукні та дешевих сережках засвітилася з дітьми перед камерами

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: