Tvorchi показали костюми для Євробачення: фанів обурила відсутність однієї деталі

фото з відкритих джерел

Образи для музикантів розробляв дизайнер Іван Фролов, із яким вони давно співпрацюють

Наші представники на конкурсі Євробачення, дует Tvorchi провели першу репетицію свого номера на головній сцені Ліверпуля. На офіційній сторінці колективу в соцмережі з'явилися  перші фото.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от TVORCHI (@tvorchi_official)

На знімках можна роздивитися, які костюми у Джеффрі Кенні та Андрія Гуцуляка. Образи для музикантів розробляв дизайнер Іван Фролов, із яким вони давно співпрацюють.

Думки українців традиційно розділилися. Одним дуже сподобалися і сам номер, і костюми: «Впевнена, шоу вийде максимально крутим і потужним!», «Сподіваюсь робота камер не підведе! І ви вкладетесь в цей виступ на всі 100% , а бажано більше! Очікую на нереальну енергетику», «Як сильно хочеться вашої перемоги – безмежно круті».

Інші фанати залишилися незадоволеними: «Я дивлюсь всі можливі відео в тіктоці Євробачення та інтерв‘ю з вами, чому так мало акцентна на те, що в нас війна? Ще й з номера противогази забрали, тобто акцент з ядерної війни переноситься на щось інше? Як так можна? Ви маєте скрізь кричати про війну! Якесь поки суцільне розчарування, голосувала за вас, а зараз вже шкодувати починаю», «Перша репетиція не сподобалась букмекерам. Почали падати», «Без протигазів? Чому?».

Раніше «Главком» писав, як музикантів проводжали на конкурс зі столичного вокзалу. Назва потягу, яким дует поїхав до Польщі, символічна: Tvorchi Express. На табло, де відображається вся інформація про найближчі потяги, під час прощання з групою висвітився напис «Tvorchi – Євробачення». А під час підправлення потягу по гучному зв'язку ввімкнули пісню Heart of Steel, з якою колектив виступить на конкурсі.

Читайте також: У Київ з'їжджаються світові знаменитості: відома причина приїзду

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: