Дует Tvorchi вирушив потягом до Ліверпуля: як і хто проводжав на вокзалі

На табло, де відображається вся інформація про найближчі потяги, висвітився напис «Tvorchi – Євробачення»
фото з відкритих джерел

Український гурт вже за тиждень представить Україну в Ліверпулі

Дует Tvorchi, який представлятиме Україну на міжнародному конкурсі «Євробачення-2023», вирушив до Ліверпулю. Про це йдеться у повідомленні Укрзалізниці у Telegram.

Музикантів проводжали на конкурс зі столичного вокзалу. Назва потягу, яким дует поїхав до Польщі, символічна: Tvorchi Express. На табло, де відображається вся інформація про найближчі потяги, під час прощання з групою висвітився напис «Tvorchi – Євробачення». А під час підправлення потягу по гучному зв'язку ввімкнули пісню Heart of Steel, з якою колектив виступить на конкурсі.

Серед тих, хто проводжав музикантів до Великої Британії, помічено міністра культури Олександра Ткаченка. «Побажав хлопцям успіхів на «Євробаченні» в Ліверпулі. Tvorchi вже вирушили в подорож, щоб представити нашу країну на конкурсі», – прокоментував подію Ткаченко.

Перед відправленням потягу з Києва до Хелма Tvorchi порадували шанувальників автографами.

Раніше «Главком» писав, що стало відомо, у скільки обійдеться виступ гурту Tvorchi на Євробаченні. Колектив витратить на «Євробачення» найбільшу суму за останні три роки – 3 млн грн. Участь гурту Go-A разом із створенням кліпу у 2021 році обійшлася в 576 тисяч гривень. А переможці конкурсу минулого року Kalush Orchestra витратили на все 1.7 млн.

Читайте також: Друг Винника розповів, з ким живе співачка Таюне, яку вважають дружиною співака

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: