Відомого російського гумориста, який виступає проти війни в Україні, затримали на Балі силовики

Михайло Шац та Тетяна Лазарева
фото з відкритих джерел

Шац відкрито виступає проти російської агресії і проживає в Ізраїлі

Відомого російського гумориста та телеведучого Михайла Шаца на Балі затримали представники місцевих правоохоронних органів. Наразі вирішується питання про депортацію шоумена з Індонезії.

Перед концертом Михайла Шаца на Балі в залі з'явилися силовики в рамках імміграційного рейду, повідомляє телеграм-канал Shot. Глядачам, котрі купили квитки на виступ коміка, обіцяють повернути гроші.

Нагадаємо, що Михайла Шаца восени минулого року було включено до списку іноземних агентів. Телеведучий висловився проти війни в Україні у перший її день, проте потім видалив свій допис. Зараз Шац відкрито виступає проти російської ангресії і проживає в Ізраїлі. В інтерв'ю російській тележурналістці Ксенії Собчак він розповів, що має громадянство цієї країни.

Раніше «Главком» писав, що колишня дружина Шаца та його багаторічна партнерка по сцені Тетяна Лазарєва з початком війни в Україні опинилась у Києві, приїхавши на зйомки проекту «Ліга сміху». Артистка довгий час не могла виїхати з Києва, а потім за допомогою знайомих через Польщу перебралася до Іспанії, де живе вже тривалий час після того, як залишила Росію. Телеведуча залишилася без усіх своїх проектів, бо відкрито критикувала кремлівську політику.

В інтерв'ю ютуб-каналу «Далі буде» Лазарєва припустила, як розвиватиметься далі життя росіян. «Люди, які розв'язали цю війну, мабуть, забули, що це вже було. І до чого призвело, і чого зараз може привести. Російський народ несе відповідальність велику. Так, допустили таке, що зараз сталося. Так, всьому суспільству капець. Потрібно всю Росію зрівняти із землею та побудувати нову Росію, – каже ведуча. – Не розраховую, що там так швидко все скінчиться. Зараз лише починається розгортання маховика репресій усередині мозку людей. Це аналог того, що було – доноси. Хочеш одержати кімнату сусіда? Напиши, що він підтримує терористів. Я не дуже горю бажанням повертатися. Дуже співчуваю тим людям, які там житимуть».

Читайте також: Олена Зеленська з золотою брошкою YSL отримала нагороду з рук Гіларі Клінтон

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: