Олена Зеленська з золотою брошкою YSL отримала нагороду з рук Гіларі Клінтон

фото з відкритих джерел

Для урочистості перша леді обрала чорно-білий елегантний образ

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у міжнародному форумі Forbes 30/50, який триває в Абу-Дабі (ОАЕ). Захід зібрав відомих представниць політики, бізнесу та неурядових організацій. Про це повідомляє сайт Офісу президента.

Дружина Президента стала учасницею панельної дискусії на тему жіночого лідерства. «Дуже важливо, щоб не лише в цей день, а завжди ми всі пам’ятали, що рівність – це нормально, це не привілей. Для мене говорити зараз про рівність – це говорити про нормальність. Справа лише за тим, щоб це стало нормальним для всіх у світі», – сказала Олена Зеленська.

Вона розповіла, як змінилося життя в Україні та її діяльність з початком повномасштабного вторгнення: «Вся країна живе в режимі «робимо все, що можемо, на своєму місці». Робота не дає зламатися. Вона структурує хаос війни. Робота – це точка опори, особливо коли бачиш результати. І моя робота також дуже змінилася. Від проектів розвитку, якими ми займалися перед війною, довелося перейти до боротьби за виживання українців у буквальному сенсі».

Крім того, на спеціальному гала-вечорі Олена Зеленська отримала нагороду «Смолоскип свободи». Її вручила Гілларі Клінтон. Для урочистості Олена обрала чорно-білий елегантний образ. В якості прикраси – вінтажна брошка Yves Saint Laurent, прикріплена на лацкані піджака. Олена Зеленська присвятила відзнаку всім українським жінкам: : «Мала честь отримати цю відзнаку – для всіх українських жінок. Усіх, хто нині воює, захищає, волонтерить, донатить, піклується, виконує свою роботу, щоб наблизити перемогу. Це ви – факел нашої свободи. Ви – Україна. Дякую за все». За її словами, жіночій подвиг у цьому протистоянні особливий, бо він багатогранний, жінки роблять свій внесок повсюдно – від армії до місць евакуації, від тилу до фронту.

Читайте також: Кардіохірург поділився неймовірної історією військового: ураження головного мозку та уламок у серці

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: