Телеведучий Грубич вразив відео про собаку, який плаче на могилі захисника

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Пізніше виявилося, що в дописі є суттєві неточності

Ведучий «Сніданку «1+1» Констянтин Грубич на своїй сторінці в соцмережі виклав відео, яке, за його словами, вражає у саме серце. В ролику пес тужить разом з людьми за захисником, який героїчно загинув. «Як мене зачепило це відео. Пес на могилі свого господаря, який загинув за Україну. Нема прощення росіянам», – написав в Інстаграм Грубич.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Костянтин Грубич (@kostya_hrubych)

Пізніше виявилося, що в дописі є суттєві неточності. Про них журналіст розповів ще в одному пості: «Сьогодні дуже багато медіа розповсюдили мій пост про собаку, який плаче на могилі захисника України. Там є суттєва помилка. Дізнався я про це від Дарії Арсенік, дочки загиблого біля Бахмута героя Василя Миколайовича Арсеніка. Вони з Волині, кладовище знаходиться у смт Люблинці біля Ковеля. Пса звати Сем. Але! Далі цитую Дашу:

«Добрий день! Я вдячна вам що ви поширили це відео і як можна більше людей, зрозуміють яку втрату несе Україна. Але це не наша собака, тато її ніколи не бачив. Цей пес живе на кладовищі, і після загибелі тата він кожен раз приходить до нас та шкодує. Цього разу трапилося так само, він приходить сидить плаче разом з нами, кладе голову на могилу. Справді це собака з великим серцем, навіть з більшим ніж в деяких людей».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Костянтин Грубич (@kostya_hrubych)

На моє прохання Даша далі написала, яким був її батько і де він загинув: «Арсенік Василь був порядною, чуйною і доброю людиною. Про цю доброту може сказати кожен, хто його знав. Про таких кажуть: майстер на всі руки. Василь встиг скоштувати заробітчанського хліба. Збудував будинок, в якому нажаль так і не встиг пожити. У перший день після віроломної навали путінської орди повернувся в Україну та пішов у військкомат.

Він був турботливим сином, чоловіком, батьком. Напередодні загибелі 22 липня, у них з дружиною була річниця шлюбу. Він з фронту подбав про букет для неї. Це був останній його дарунок. 23 липня Василя Арсеніка не стало. Загинув біля населеного пункту Берестове Донецької області. Героєві було 43. У нього залишились батьки, дружина, дві доньки».

«Життя круче і драматичніше будь-якої кіношної мелодрами. Слава Герою! Велика симпатія тварині!», – додав Грубич. У коментарях підписники ведучого не стримують емоцій. Пишуть, що після перегляду щемливого відео на очах навертаються сльози.

Читайте також: Новий хіт Тіктоку. Мережу «розриває» оригінальна версія народної пісні «Парова машина»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: