Дружина Брюса Вілліса звернулася до папараці, які «полюють» за актором

фото з відкритих джерел

У середині лютого сім'я артиста повідомила, що у нього діагностовано новий важкий діагноз

Після того, як хворого на деменцію голлівудського актора Брюса Вілліса потайки зафільмували під час прогулянки, його дружина Емма Гемінг записала відеозвернення до журналістів. Вона попросила фотографів та операторів перестати «полювати» за артистом.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

«Якщо ви доглядаєте за людиною з деменцією, ви знаєте, наскільки важко та нервово може бути просто вивести її у світ і безпечно рухатися, навіть просто, щоб випити чашечку кави. Я бачу заголовки та відео з моїм чоловіком, який п'є каву з кількома друзями, які допомагали йому. Це стосується фотографів та операторів, які намагаються отримати ці ексклюзиви мого чоловіка – просто дотримуйтесь простору. Я знаю, що це ваша робота, але дайте йому простір. Будь ласка, не кричіть на мого чоловіка, не запитуйте його, як у нього справи чи щось інше. Не кричіть до нього. Просто дозвольте родині чи тому, хто поруч з ним, безпечно доставити його з точки А до точки В», – сказала Емма.

Нагадаємо, на днях папараці зняли Брюса Вілліса – вперше після того, як два тижні тому родина актора розповіла про діагностовану у нього лобово-скроневу деменцію.

Актор разом із друзями зайшов до кав'ярні, а потім прогулювався Санта-Монікою. Він був одягнений у сіру шапку, синю толстовку та чорні штани. У середині лютого сім'я Брюса Вілліса повідомила, що у 67-річного актора, який завершив у березні минулого року кар'єру через афазію (розлади мови після пошкодження мозку), діагностовано новий важкий діагноз.

Читайте також: Нагорода для ескортниці. Що відомо про Ксюшу Манекен, яка отримала відзнаку від ГУР

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: