Була іншою людиною. Співачка Alyona Alyona ошелешила зізнанням, що працювала колектором

фото з відкритих джерел

За перший місяць роботи виконавиця вибилася в передовики виробництва

Співачка Alyona alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко), яка до початку музичної карєри працювала вихователькою та завідуючою дитячим садком, зізналася, що це ще не всі професії, в яких вона себе спробувала. Реперка зізналася, що працювала колектором та «вибивала» з людей по телефону несплачені вчасно борги.

«Ця робота вчить холодним контактам, вчить тебе бути іншою людиною, говорити заготовленими текстами, морально давити і вибивати борги. Якщо мене за день сорок разів не слали на три букви, то це був лайтовий день, – розповіла артистка в програмі «Тихий вечір з Оленою Кравець». – Це колекторська компанія, тому ти проходиш довгу співбесіду, вчиш правила і законодавство, яке не можна порушувати – погрожувати вбивством, наприклад. Ти працюєш в рамках і просто телефонуєш, вчишся стояти на своєму. За перший місяць роботи я з 20 працівників посідала сьоме місце за успіхом».

Нагадаємо, що з початком вторгнення росіян Alyona Alyona у рідній Баришівці, що під Києвом, волонтерила в аптеці – допомагала фасувати ліки: «У мене одна бабуся фармацевт та провізор все життя, інша – медсестра у педіатрії. Десь воно було закладено». Також «Главком» писав, що Alyona Alyona оголосила про непросте рішення: «Усі мої статті доходів закриті».

Читайте також: Колишній киянин Цекало, який мовчить про війну, обматюкав в США шанувальницю

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: