Колишній киянин Цекало, який мовчить про війну, обматюкав в США шанувальницю

Знімок, який зробила жінка до інциденту
фото з відкритих джерел

Продюсер неадекватно відреагував на жінку, яка підійшла до нього в супермаркеті Лос-Анджелеса

Колишній киянин, шоумен, продюсер та актор Олександр Цекало, який досі жодного слова не сказав про війну Росії проти України, потрапив у скандал в США. А Америці Цекало вже кілька років живе зі своєю четвертою дружиною Дариною Ервін.

Як пишуть телеграм-канали, продюсер неадекватно відреагував на шанувальницю, яка підійшла до нього в супермаркеті Лос-Анджелеса і попросила автограф. Перед цим жінка сфотографувала на телефон Цекало з дружиною. Супутниця шоумена позитивно відреагувала на шанувальницю, а сам він, за словами очевидців, ніби з ланцюга зірвався. Олександр накинувся на незнайому жінку з матюками.

Раніше «Главком» писав, що екскиянин Олександр Цекало та його старший брат Віктор роблять вигляд, що після 24 лютого минулого року нічого в світі не змінилося. Брати Цекало – типові українські заробітчани. Олександр ще за часів союзу разом із тодішньою дружиною Лолітою Мілявською поїхав підкорювати Москву. У 1990-х кабаре-дует Академія – був найпопулярнішим колективом із України, який смішив росіян українофобськими жартами.

Його брат Віктор грав у різних київських театрах і будував кар'єру на українському телебаченні. Це він створив відому гумористичну програму «Золотий гусак», а між зйомками регулярно їздив на заробітки до Москви, тож події на Майдані актор засудив, адже росіяни та українці, на його думку, один народ. А після того, як Росія анексувала Крим і напала на Донбас, Віктор взагалі переїхав жити до Москви. Олександр нині мешкає в Америці. Його нинішня дружина на своїй сторінці в Інстаграм виставляє сімейний пляжний відпочинок та еротичні картини – жінка вважає себе художником.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: