Адель розплакалася на камеру, розповідаючи про своє розлучення

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Виконавиця не змогла стримати емоції, розповідаючи про важкий період життя

Британська співачка Адель стала гостею знаменитого шоу-караоке Carpool із Джеймсом Корденом. Розмова вийшла драматичною, оскільки ведучий програми був серед близьких для співачки людей, які допомогли пережити розставання з бізнесменом Саймоном Конецькі. Пара офіційно завершила шлюборозлучний процес у березні 2021 року. Виконавиця не змогла стримати емоції, розповідаючи про важкий період життя.

Адель згадала, що після важкого розставання вона разом 10-річним сином Анджело вирушила у сімейну відпустку з Джеймсом, його дружиною Джулією Кері та їхніми трьома дітьми. «Коли ми їхали додому, мій настрій змінився, це було схоже на перший рік після того, як я пішла від Саймона. Тоді я відчула, що маю нести відповідальність за те, що я просто доросла. Ти, Джулс і діти були невід'ємною частиною турботи про мене та Анджело», – сказав Адель зі сльозами на очах.

Раніше «Главком» писав, що співачка Адель з'явилася на фінальному матчі Національної футбольної ліги в Арізоні разом із теперішнім бойфрендом Річем Полом. У соцмережі миттєво стало вірусним відео, в якому співачка жестами намагається «заткнути» поряд людей, що заважають їй слухати Ріанну. Вираз обличчя, міміка та жести співачки надихнули користувачів на створення числених мемів.

Читайте також: Сальма Хайєк виклала в мережу фото без макіяжу і майже без одягу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: