Відома російська телеведуча зібралася воювати в Україні

Кудрявцева заявила, що підтримує злочинний режим Кремля та диктатора Путіна
фото з відкритих джерел

Телеведуча готова йти допомагати країні-агресорові

Відома російська телеведуча Лера Кудрявцева, яка з перших днів війни ніяк не окреслювала свою позицію щодо російської агресії в Україні, а згодом таки видала пост, що вболіває за РФ, знову виступила зі скандальною заявою.

«Я завжди була емпатом. Завжди переживала за все більше. Клянусь! Я більше ніколи не скажу, що мене нема чим здивувати, – написала Кудрявцева в особистому блозі. – Не хочу писати, але доведеться. Але... Мене особисто не питали, чого я хочу. Я живу в Росії і якщо вже доведеться піти бабам на фронт. Піду».

Телеведуча додала, що і її 32-річний син теж не залишиться осторонь після оголошення часткової мобілізації. Що тут думати. Треба, значить, треба», – написав зірковій матері Жан, коли та йому повідомила про оголошену Путіним мобілізацію.

Раніше «Главком» писав, що Кудрявцева, яка шість місяців уникала питань про війну в Україні, показала свою сутність: заявила, що підтримує злочинний режим Кремля та диктатора Путіна.

«Хочу відповісти українцям, які підписані на мене. Я російська, патріот! Це не скасовує мою любов до України, моїх українських друзів та мирних жителів цієї країни. Але ваша ненависть та русофобія дає свої плоди. Тому, природно, я захищатиму свою країну, топитиму за наших пацанів. Захищати інформаційно, звісно, ​​як можу», – написала Кудрявцева на своїй сторінці в соцмережі.

Вчора «Главком» повідомляв, що українці в мережі склали список російських артистів, який треба відправити на фронт

Читайте також:

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: