Фотограф з похорону Горбачова розповів, що сказала біля труни Пугачова, погрожуючи пальцем

Алла Пугачова приходила попрощатися з Михайлом Горбачовим
фото з відкритих джерел

Фотограф Юрій Феклістів переказав історію співробітниці Горбачова-фонду, яка в цей час стояла в почесній варти

Як відомо, Алла Пугачова була присутня на похороні Михайла Горбачова і говорила йому якісь слова, розмахуючи пальцем. Фотограф Юрій Феклістів, який був на заході, переказав ці слова.

«Главком» писав, що було видно, що під час траурної церемонії артистка розмовляла із покійним політиком, проте що саме говорила – невідомо. Також артистка пригрозила йому вказівним пальцем.   

Юрій Феклістів поділився, що він особисто не чув слова, які сказала Алла Пугачова колишньому президентові Радянського Союзу. Однак її чула співробітниця Горбачов-фонду, яка в цей час стояла в почесній варти. «Ну що, Михайле Сергійовичу, відвоювався?» – саме цю фразу, за словами фотографа, сказала Пугачова Горбачову. Сама Пугачова поки що цю фразу не коментувала.

Раніше «Главком» писав, що російська співачка Алла Пугачова через соцмережі звернулася до Мін'юсту із заявою визнати її іноагентом. Напередодні цим статусом «нагородили» її чоловіка Максима Галкіна. Гучне звернення артистки, в якому вона підтримала гумориста, миттю розлетілося мережею. Деякі відомі росіяни зразу кинулися поливати брудом Пугачову після її заяви.

Тим часом, радник Офісу президента України, блогер та відомий психолог Олексій Арестович на своїй сторінці в Фейсбук заявив, що Путін, як політик, не переживе наслідків, які спричинить гучна заява Алли Пугачової. А продюсер Олександр Роднянський, який довгий час жив та працював в Росії, впевнений, що «настав час не мовчати усім, кому боляче та соромно за свою країну».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: