Співачка Jerry Heil випустила новий саундтрек «Благословенна Земля»

Співачка Jerry Heil
instagram.com/thejerryheil

Нова пісня випущена до Дня Української Державності

Композицію артистка створила на основі гордості та щастя від того, що вона – українка. «Благословенна Земля» має багаторівневе наповнення сенсами, там згадані постаті, що формували державність України з самого початку та переломні події сучасності, які впливають на майбутнє країни.

«Мурахи під час написання та запису сягали шлунку! Від усвідомлення, що кожне слово –правда! Що ми дійсно нація нащадків величних незламних людей, що нам так пощастило успадкувати такої неймовірної вроди землю, що ми і зараз гідні пам’яті наших пращурів і що наші нащадки пишатимуться нами», – написала в Instagram співачка.

«Ідейна натхненниця цього гімну, Анабелла, розповіла мені про ріку Почайну, в честь якої була названа станція метро в Києві — ріку надзвичайної важливості в історії України. Ріку, в якій Володимир Великий хрестив Русь. Я, як і багато людей сьогодні, не знала ні цього факту, ні те, що від ріки збереглося лише маленьке озеро в Києві. Проте воно є! І наша увага та пошана можуть зберегти та продовжити йому життя!», – додає співачка.

До пісні також було знято відеороботу в особливому для Jerry Heil місці – на її малій батьківщині, у селі Велика Бугаївка. Режисеркою кліпу стала Валерія Фадєєва, засновниця DIVERGENT AGENCY.

Співачка має надію, що вихід відеороботи дасть новий поштовх внутрішньоукраїнському туризму.

Нагадаємо, що відома українська співачка Jerry Heil заснувала власний лейбл Nova. За словами артистки, її лейбл втілює новий погляд на шоубізнес, а чесність є одним із його основних принципів. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: