Міс України та її чоловік у розшуку оскандалилися у Куршавелі (відео)

Варакута, чий день народження святкували, після скандалу написала, що «має право святкувати там і так, як хоче»
фото з відкритих джерел

Відео ганебного видовища потрапило в мережу

На одному з найдорожчих гірськолижних курортів світу – Куршевелі «засвітилась» компанія українців, які влаштували гучне гуляння під синьо-жовтими прапорами – співали гімн, пісні про Зеленського, зокрема «Вова, ї#аш їх, бл#ть». За деякими даними, ціна такого відпочинку становить близько 50 тис. доларів за 2-3 години.

Український журналіст Михайло Ткач розповів на своїй сторінці у Фейсбук, хто на цьому відео. Виявилось, це колишня міс України Карина Жосан та її чоловік Сергій Ошеровський, якого розшукує МВС. Ошеровський, який виїхав з України рік тому, перебуває у розшуку МВС України. За даними джерел журналіста, він пов’язаний із так званою бригадою Потапів, яка «обслуговує будівництва народного депутата від ОПЗЖ Вадима Столара».

«Сьогодні в стрічках новин і в повідомленнях скрізь Соледар. Запекла боротьба за Незалежність. Але далі Собчак та інше путінське кубло починає «розганяти» відео молодих людей у Куршевелі, які з прапором України танцюють на столах і винос шампанського… Ці люди у святковому настрої – герої матеріалу «Батальйон Монако 2», яких цього літа ми зафіксуваои в усіх пафосних місцях Монте Карло, Монако та Ніцци і які, авжеж, потім ходили в префектуру Ніцци подовжувати статус біженців, Карина Жосан та її чоловік Сергій Ошеровський. Ошеровський Сергій Леонідович перебуває у розшуку МВС України. Чоловік у розшуку гучно гуляє в Куршавелі. І його дружина публікує відео, як вони демонстративно витрачають гроші», – написав Ткач.

Блогерка Аліна Варакута, чий день народження відзначали в Куршевелі, після скандалу написала в соцмережі, що «має право святкувати там і так, як хоче».

«Приберіть корупцію і ці люди помруть з голоду в однушках на Борщагівці. А поки вони ганьблять Україну в Монако, в Дубаї та у Куршавелі, це означає, що корупцію ви не прибрали і вони продовжують заробляти. І найболючіше те що все це відбувається саме в цей трагічний час», – додав Ткач.

Читайте також: Помер один із найвеличніших гітаристів світу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: