Катя Осадча показала інтерв'ю з героїнею шокуючої вечірки в Куршавелі

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

 

В інтерв'ю «Світському життю» Карина Жосан розповідає, «звідки гроші»

Телеведуча Катя Осадча на своїй сторінці в Інстаграм показала інтерв'ю з Кариною Жосан, яка стала переможницею конкурсу «Міс Всесвіт Україна-2018». Нещодавно українка зганьбилася, беручи участь у гучному гулянні в Куршавелі.

«Ви, напевно, вже бачили цих «героїв» з куршевельських схилів, які танцювали на столах під прапором. Михайло Ткач вже розповів, що серед них була Карина Жосан, колишня Міс Всесвіт із чоловіком. В інтерв'ю «Світському життю» вона якраз розповідає, «звідки гроші»,  – написала телеведуча.

«Я подорожую лише останні пів року свого життя, до цього я п’ять років без зупинки, нікуди не виїжджаючи, працювала в Китаї моделлю. Я багато працювала, щоб отримати, що маю зараз. Багато хто подумає, що це спонсор. Так, у мене є чоловік, але він не жонатий. Я б ніколи не зустрічалася з одруженим чоловіком. Безумовно, він заможна людина. Але я продовжую працювати», – пояснювала модель, звідки в неї гроші на розкішне життя.

Раніше «Главком» писав, що на одному з найдорожчих гірськолижних курортів світу – Куршевелі «засвітилась» компанія українців, які влаштували гучне гуляння під синьо-жовтими прапорами – співали гімн, пісні про Зеленського, зокрема «Вова, ї#аш їх, бл#ть». За деякими даними, ціна такого відпочинку становить близько 50 тис. доларів за 2-3 години.

Український журналіст Михайло Ткач розповів на своїй сторінці у Фейсбук, хто на цьому відео. Виявилось, це колишня міс України Карина Жосан та її чоловік Сергій Ошеровський, якого розшукує МВС. Блогерка Аліна Варакута, чий день народження відзначали в Куршевелі, після скандалу написала в соцмережі, що «має право святкувати там і так, як хоче».

Читайте також: Наталія Мосейчук розридалася в ефірі після історії Вакарчука

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: