У Москві помер ще один відомий російський модельєр

фото з відкритих джерел

Останні роки 59-річний Валентин Юдашкін боровся із раком

Помер російський модельєр Валентин Юдашкін. Про це повідомили ЗМІ із посиланням на дружину Юдашкіна.

«Сумна новина. Не стало Валентина Юдашкіна. Його вбрання носили зірки шоу-бізнесу, театру та кіно, а покази завжди приковували величезну увагу», – повідомляється в пресі.

Валентину Юдашкіну було 59 років. В останні роки дизайнер боровся із тяжкою хворобою. В 2016 році у дизайнера знайшли рак нирки, а потім метастази в інших органах. З того часу він проходив лікування. 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от marinayudashkina (@marinayudashkina)

Одна з останніх світлин на сторінці дружини Юдашкіна – спільне фото зі співачкою Аллою Пугачовою, яка була багато років клієнткою цього дизайнера. «Прилетіли на два дні в Тель Авів, побачити маму та нашу подругу Аллочку. Нашій дружбі 30 років!», – написала Марина Юдашкіна, коментуючи фото, на якому зображена вона, її мама, чоловік та Алла Пугачова.

У вихідні стало відомо про смерть у Москві модельєра В'ячеслава Зайцева. Зайцев був першим дизайнером із колишнього СРСР, чиї колекції показали у Нью Йорку та Парижі. У 1963 році французький журнал Paris Match про нього опублікував статтю «Він диктує моду Москві». Дизайнер шив естрадним артистам – придумав балахон для співачки Алли Пугачової та квітку на плечі на вбраннях для Едіти П'єхи, одягав Раїсу Горбачову та Людмилу Путіну.

ЗМІ писали, що протягом п'яти років Зайцев майже не виходив зі свого триповерхового будинку в Підмосков'ї. У 2016 році йому було поставлено діагноз – хворобу Паркінсона, через хворобу почалися проблеми із суглобами. Він був частково паралізований, йому було важко говорити та пересуватися, проте завдяки лікуванню Зайцеву вдалося відновити мову і навіть самостійно їсти. Зайцев все мріяв налагодити стосунки із єдиним сином Єгором, але йому це не вдавалося.

Читайте також: Скандальний психолог Спартак Суббота оголосив, що повертається до роботи

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: