Скандальний психолог Спартак Суббота оголосив, що повертається до роботи

фото з відкритих джерел

Спартак Суббота попри звинувачення хоче продовжувати вести ютуб-проєкт «Подкаст-терапія»

Зірковий психолог Спартак Суббота, якого нещодавно звинуватили у шахрайстві, заявив, що планує продовжувати вести ютуб-проєкт «Подкаст-терапія».

«Новим випускам ПТ бути. І цього разу хочу дещо змінити формат. Під цим дописом ви можете задати мені питання, а команда вибере ті, на які я відповім у новому випуску, – написав Суббота на своїй сторінці в соцмережі. – Нагадую, що подкаст – це не інтерв'ю, тож перевагу надамо запитанням, які стосуються саме психології».

Раніше «Главком» писав, що чи не найпопулярнішого в Україні психолога Спартака Субботу, відео якого вірусяться в мережі та збирають мільйонні перегляди, звинуватили в шахрайстві. Субботу запрошували на телепрограми, стендапи та виступи в університетах як експерта в сфері психології та психотерапії. Тим часом проект «Свідомі» провів розслідування, яке мало результати, які шокують.

Розслідувач, психотерапевт Ілля Полудьонний стверджує, що Спартак п’ять років видавав себе за кандидата наук ще до захисту дисертації, брехав про регалії психіатра і лікаря-психолога.  Автор пише, що у Субботи може не бути медичної освіти, а також надає свідчення про зваблення клієнток, неетичну поведінку Спартака у методах терапії.

Суббота має приватну практику. У 2021 році він був ведучим психологічного ток-шоу «Не бреши мені» на каналі Live, де у присутності глядачів розбирав події з життя відомих людей. У цьому ток-шоу Субботу представляли як психіатра.

Читайте також: Скандал із Спартаком Субботою: мережа вибухнула мемами та жартами

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: