Сімейка возз'єдналася. Пугачова зняла родинне відео, а Галкін виклав ролик в мережу

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Алла Пугачова показала, як зазвичай проходить ранок в її родині

Російський гуморист Максим Галкін, який з початку повномасштабного вторгнення виїхав з родиною з Росії в Ізраїль та публічно виступає проти війни в Україні, виклав в соцмережу нове відео, в якому він проводжає своїх дітей Лізу та Гаррі до школи. Знімала ролик його дружина – співачка Алла Пугачева.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

«Нарешті сімейка возз'єдналася», – каже за кадром Пугачова. Максим Галкін у ролику пожартував, що теж іде до школи. «Ти давай на гастролі вже йди», – посміялася Пугачова.

Пугачова та Галкін віддали дітей у приватну ізраїльську школу.

Раніше «Главком» писав, що свою маму, яка теж не мовчить про війну в Україні, підтримала співачка Крістіна Орбакайте, яка присвятила їй нову пісню в день народження. Російські ЗМІ, як часто зараз з ними трапляється, вже встигли виваляти роботу Орбакайте в багнюці: «Накипіло. Орбакайте висловилася щодо своєї бездомної матері», «Ось навіщо потрібна пісня про Пугачову: наміри Орбакайте розкусили за дві секунди», «Батько Орбакайте відмовився коментувати пісню дочки» (насправді чоловік не захотів відповідати на питання, повязані з політикою – ред).

Читайте також: Скандал з принцом Гаррі: британська поліція розшукує його двійника

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: