Alyona Alyona розчулила до сліз новою піснею «Муляжі» про позбавлене безтурботне дитинство

Alyona Alyona
фото з відкритих джерел

За словами співачки, для написання цього треку її надихнули очі дітей, яких вона зустрічала відвідуючи волонтерські центри

Українська виконавиця репу Alyona Alyona змусила своїх прихильників пролити сльози за допомогою своєї нової вражаючої ліричної композиції «Муляжі».

За словами співачки, для написання цього треку її надихнули очі дітей, яких вона зустрічала відвідуючи волонтерські центри. Відповідно до артистки, очі цих дітей, навіть попри усі труднощі, вражають своєю радістю.

«На написання цього треку мене надихнули дитячі очі, які я бачила під час відвідування волонтерських центрів. Дуже часто ми, дорослі люди, пускаємо у своє серце гнів, лють, образи, ненависть. Якщо поруч із дитиною знаходяться дорослі, постійно сповнені люті, то дитячі очі починають транслювати розпач і нерозуміння того, як діяти. Мені було страшно це бачити, і я б дуже хотіла, щоб люди вчилися прощати навіть тоді, коли неймовірно боляче. Прощати самих себе, близьких людей або несправедливість цього всесвіту. Бо ми є прикладом для наших дітей, а в ситуації з прощенням саме діти є прикладом для нас усіх. Діти вміють пробачати, тому що їхні серця сповненні любові. А коли серце сповнене любові, то стає легше боротися і жити заради світлого майбутнього», – написала реперка.

Шанувальники, своєю чергою, поділилися враженнями після прослуховування потужної композиції від української виконавиці.

«Сильні і точні слова.. Мурахи по тілі і сльози на очах при прослуховуванні..», «У вас дуже пронизливі тексти», «Просто супер. Кожне слово прямо в серце», «Дуже сильно, ви неймовірно талановита, кожне слово розриває серце», – пишуть коментатори.

Раніше повідомлялося, що 29 липня співачка Alyona Alyona виступала у Роттердамі на фестивалі-карнавалі. В Instagram вона розповіла, що під час виконання передостанньої пісні вона помітила, що незначна частина людей почала кудись бігти. На фестивалі почалася стрілянина. Про це реперці розповів один із її шанувальників, який став свідком цього інциденту.

Нагадаємо, що співачка Alyona alyona, яка до початку музичної кар'єри працювала вихователькою та завідуючою дитячим садком, зізналася, що це ще не всі професії, в яких вона себе спробувала. Реперка зізналася, що працювала колектором та «вибивала» з людей через телефон несплачені вчасно борги.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: