Три артисти та дві групи. У фіналі Євробачення заспівають українські зірки: хто саме

фото з відкритих джерел

Українські музиканти виступлять перед 160 млн. глядачів 

Цьогоріч на Євробаченні виступатимуть українські зірки. Джамала, Тіна Кароль, Вєрка Сердючка, гурти GO-A та Kalush Orchestra заспівають перед 160 млн аудиторією у фіналі міжнародного пісенного конкурсу. Про це повідомляє Суспільне.

«Завдяки тісній співпраці «Суспільного» з BBC цього року ця частина шоу буде багата на українську культуру, оскільки Україна перемогла в «Євробаченні-2022». При цьому це ще не всі сюрпризи, які чекають на глядачів у травні, – деякі моменти ще на етапі обговорення. Частина з них буде оголошена невдовзі, а певні несподіванки глядачі побачать вже в прямих трансляціях», – йдеться в повідомленні.

Українські зірки стануть не єдиними, хто виступить у гранд-фіналі. Так, після завершення виступів усіх 26-ти фіналістів, на сцену вийде британський співак Сем Райдер, який посів на Євробаченні 2022 у Турині друге місце.

«Главком» писав, що пам'ятник The Beatles у Британії одягли у вишиванки до Євробачення. Також раніше стало відомо, у скільки обійдеться виступ гурту Tvorchi на Євробаченні. Послуги надаватиме приватна компанія, яка займається організацією концертів та розкруткою українських виконавців. Згідно з договором, створення та доставка декорацій у Ліверпуль коштуватиме майже 766 тисяч грн. Відрядження команди – близько 700 тисяч, костюми – 193 тисячі, концертна графіка – майже 194 тисячі, фото і відео супровід – 128 тисяч, спецефекти для виступу – 128 тисяч. Оскільки Україна перемогла на «Євробаченні 2023», Tvorchi вийдуть на сцену в Ліверпулі лише один раз, минаючи півфінали.

До слова, гурт витратить на «Євробачення» найбільшу суму за останні три роки. Участь гурту Go-A разом із створенням кліпу у 2021 році обійшлася в 576 тисяч гривень. А переможці конкурсу минулого року Kalush Orchestra витратили на все 1.7 млн.

Читайте також: Ексчоловік Лорак на тлі заяв про втечу до Росії, знайшовся на захопленій окупантами території 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: