Вікторія Бекхем показала, як відсвяткувала день народження на закритій вечірці

Фото: соцмережі

На святі були присутні лише найближчі для Вікторії люди

Сьогодні, 17 квітня, колишній солістці Spice Girls Вікторії Бекхем виповнилося 49 років. Чоловік Девід одним із перших привітав дружину. Спортсмен оприлюднив чорно-білий знімок, на якому вони з'явилися понад 20 років тому, коли гравець робив успішну кар'єру в Манчестер Юнайтед, а вона гастролювала у складі популярної жіночої групи.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от David Beckham (@davidbeckham)

«З днем народження найпрекраснішу дружину та маму. Ті, хто надихає нас щодня. Ми любимо тебе, і ти заслуговуєш на ідеальний день. З днем народження», – зазначив Бекхем.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Вікторія з родиною відсвяткувала особисте свято в одному з ресторанів в США. Знімки з урочистостей з'явилися в Інстаграмі. На святі були присутні лише найближчі для Вікторії люди: чоловік Девід, сини Бруклін і Круз, дочка Харпер і невістка Нікола Пельтц Середній син Девіда та Вікторії, Ромео, залишився у Лондоні, де мешкає родина. Як відомо, у подружжя четверо дітей – 24-річний Бруклін, 20-річний Ромео, 18-річний Круз та 11-річна Харпер.

«Іменинниця. І так, вона їсть торт», – підписав один із знімків Девід Бекхем. На фото він обіймає дружину, поки та пробує святковий десерт. Вікторія опублікувала знімок із невісткою, старшим сином Брукліном та дочкою Харпер, підписавши його: «Я люблю вас». На що Пельтц відповіла: «З днем народження! Люблю тебе!».

Читайте також: Влад Яма тоне в боргах та планував стати нардепом від Медведчука

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: