Ексчоловік Лорак на тлі заяв про втечу до Росії, знайшовся на захопленій окупантами території

фото з відкритих джерел

Колишня дружина Фальоси стверджує, що він в російській Йошкар-Олі, а продюсер каже, що живе в Криму

Продюсер та колишній цивільний чоловік співачки Ані Лорак Юрій Фальоса виїхав до Росії. Про це розповіла його ексдружина, співачка Маша Гойя в інтервʼю ЖВЛ. Однак сам Фальоса вийшов на зв'язок з блогером Славою Дьоміним та спростував сказане колишньою дружиною, а також розповів, де ж насправді перебуває.

Юрій стверджує, що він знаходиться не в Росії, а в українському Криму. Як саме Фальоса потрапив туди, не розповідає. «Я вирішив написати Юрі й дізнатися, де ж він. Яке ж було здивування, коли Юра сказав, що він не в Росії, а в Україні. У всякому разі Юра сказав, що зараз в українському Криму», – говорить Дьомін.

До Криму Фальоса виїхав влітку минулого року після смерті батька. За його словами, він планує повертатися до Києва. «Поїхав він туди після смерті батька, якого не стало влітку минулого року, і зараз займається тим, що доводить до ладу могилу батька», – додав Дьомін.

Раніше «Главком» писав, що ексдружина продюсера, співачка Маша Гойя зізналась в телеінтерв’ю, що підтримує зв'язок з колишнім. За її словами, він поїхав до мами до російського міста Йошкар-Ола після того, як окупанти зруйнували його будинок.

«Я з ним спілкувалася десь два тижні тому. Він зараз в Росії, в Йошкар-Олі. Ви знаєте всі, що зруйнували його будинок, і він вимушений був покинути Київ і відправитися до мами», – розповіла Маша Гойя. Співачка пояснила вчинок Фальоси тим, що він дуже сумував за рідними та додала, що не засуджує колишнього.

Нагадаємо, в березні минулого року Юрій Фалеса повідомив на своїй сторінці у Фейсбук, що снаряд російської армії знищив його житло: будинок зруйнований. «Ні вдома, ні офісу більше нема! Усі живі! Що ж, відбудовуватиметься заново», – коротко написав Фалеса, прикріпивши до посту фото руйнувань.

Читайте також: Камалія, яка заявила про розлучення з чоловіком-мільярдером, виклала знімки, де вони знову разом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: