Тоня Матвієнко зізналася, чому кинула Британію та повернулася з дочкою в Україну

Тоня з чоловіком та дочкою
фото з відкритих джерел

Співачка Тоня Матвієнко, яка знайшла тимчасовий прихисток на час війни у Великій Британії, повернулася з дочкою в Україну. Про це артистка повідомила на своїй сторінці в Інстаграм.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Тоня Матвієнко (@tonya_matvienko)

«За все своє життя ніколи не уявляла, що прийдеться мешкати за кордоном. Неймовірно важко бути відірваною від родини, дому, друзів, – написала співачка в соцмережі. – Впродовж року в моєму особистому хіт-параді бажань, срібну сходинку займало бажання «найскоріше повернутися додому». Яке продовжує очолювати рейтинг, думаю, пояснювати не треба».

«Останній рік я відчувала себе пташкою в клітці. 3-го березня пташка випурхнула й не знає на яку гілку сідати – величезна купа справ, – додає Матвієнко. – Всього за три дні перебування вдома, на рідній Українській Землі, я заповнила емоційний вакуум, який утворилася в душі за час перебування на чужині. Отже, друзі, я вдома, у рідному Києві! Буду рада побачити та обійняти кожного!»

Раніше Тоня розповідала, що Тоня Матвієнко виїхала за кордон через фінансові проблеми. «Заробітку немає. Мене часто запитують, чому я за кордоном. У нас вдома троє артистів. Чоловік переживає, каже, що не знає, як буде потім. Я хочу повертатися, але Арсен каже не поспішати, – каже Тоня. – Роботи немає, треба їсти, оплачувати комунальні послуги, просто виживати. Тому я й поїхала до Британії, отримую допомогу. Не знаю, як би ми ще виживали. Якби чоловік був на якійсь державній службі, чи мав бізнес, то інша справа. У нас з Арсеном немає бізнесу. Ми все вкладали в наші пісні, кліп. Як буде далі – не знаю».

Читайте також: Екснаречена Володимира Кличка та мама його єдиної дочки дала відверте інтерв'ю

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: