Екснаречена Володимира Кличка та мама його єдиної дочки дала відверте інтерв'ю

Спільна дочка Володимира та Гайден за рішенням суду проживає з татом
фото з відкритих джерел

Акторка розповіла про наслідки зловживань алкоголем

Голлівудська акторка Гайден Панеттьєрі дала відверте інтерв’ю виданню Women’s Health. Колишня наречена та мама доньки Володимира Кличка розповіла про боротьбу з залежністю та пластичні операції.

Гайден Панеттьєрі зізналася, що їй довелося звертатися за допомогою до пластичних хірургів, щоб зменшити груди. І тепер, за твердженням 33-річної артистки, вона почувається набагато впевненіше.

«Моє тіло все ще не відчувало, що воно належить мені, – сказала вона про те, чому вирішила лягти під ніж. – Я не думаю, що є щось погане в тому, що хтось хоче щось підправити, якщо це додає впевненості. Це все, що я можу сказати із цього приводу. Моя впевненість повернулася».

Гайден Панеттьєрі також розповіла про свою боротьбу з пияцтвом. За її словами, вона пережила дуже непростий період після народження доньки – боролася з післяпологовою депресією. Антидепресанти приймати не хотіла, бо «важко підібрати ті, що підходять», а крім того «не хотіла кидати пити», однак так сильно зловживала, що печінка почала відмовляти, і в неї розвинулася жовтяниця.

«Моє тіло говорило: «Досить». Мені стукнуло всього 30. Моє обличчя розпухло. У мене була жовтяниця. Мої очі були жовтими. Мені довелося звернутися до фахівця з печінки. Моє волосся було тонким і стирчало клаптями»,  – каже Панеттьєрі. Після восьми місяців терапії, яка розпочалася ще у 2021 році, вона вирішила розпочати нове життя.

Нагадаємо, раніше «Главком» писав, що нещодавно раптово помер Дженсен Панеттьєрі – молодний брат Гайден. Актор відомий за ролями в серіалах «Герої» та «Нешвілл». Також він з'являвся в серіалах «Ходячі мерці», «Особливо тяжкі злочини» та «Як високо 2». Крім цього, також працював актором озвучування телешоу та серіалів. Серед його робіт – озвучення мультфільму «Льодовиковий період: Континентальний дрейф».

Читайте також: Голлівудське зіркове подружжя, яке має трьох дочок, нарешті розсекретило стать четвертої дитини

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: