Кейт Міддлтон прийшла на церемонію BAFTA в сукні, яку вже вдягала на цю ж премію (фото)

Вбрання принцеси в 2019 та 2023 роках
фото з відкритих джерел

Для заходу принцеса Кетрін обрала білу сукню від бренду Alexander McQueen

Кейт Міддлтон нечасто з'являється на червоних доріжках, але кожен вихід незмінно викликає обговорення. Не стала винятком церемонія вручення кінонагород BAFTA у Лондоні. Сьогодні там оголосять імена лауреатів кінопремії, яку присуджує Британська академія кіно та телевізійних мистецтв. Про це повідомляє The Daily Mail.

Разом із принцом Вільямом Кейт регулярно відвідує цей захід, адже її чоловік є президентом премії BAFTA. Фанати королівського подружжя гадали, чи з'являться вони цього року, оскільки минулу церемонію пропустили. Однак принц і принцеса не підвели – уся увага була прикута до них.

Для заходу принцеса Кетрін обрала білу сукню від бренду Alexander McQueen, яку вона вже вдягала на церемонію в 2019 році, тільки з невеликими модифікаціями. Замість блискучого декору плече прикрашав бант, а яскравим акцентом образа стали довгі оперні рукавички. Також треба звернути увагу на прикраси – це сережки ZARA вартістю 18 фунтів.

Раніше «Главком» писав, що принц Вільям пожартував із дружини: її реакція потрапила в мережу. Під час роботи у волонтерському центрі принц Вільям публічно звернув увагу, що його дружина замість того, щоб збирати посилки, «занадто багато балакає». Цей жарт він супроводив характерним жестом, продемонструвавши дзьоба пташки. Цікаво, що Кейт Міддлтон зовсім не розсердилася – вона розсміялась разом з волонтерами, що стояли поряд. Цей момент зафіксували на відео.

Читайте також: Серіал «Слуга народу» по-польськи: що відомо про їхнього Зеленського

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: