Дочка Джонні Деппа з оголеними грудьми прикрасила обкладинку глянцю

фото з відкритих джерел

Модель та акторка дала відверте інтерв'ю

Донька голлівудського актора Джонні Деппа знялася топлес для журналу i-D. На обкладинці Лілі-Роуз постала лише у трусиках. Під час фотосесії акторка також приміряла костюм оверсайз із футболкою, одягла чорне боді, що підкреслило стрункі ноги. Дочка французької акторки Ванесси Параді знялася і у прозорій сукні з чорними трусиками. Крім того, з'явилася у чорному плащі, а також лише у білизні.

Модель дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла, що бореться із синдромом самозванця, коли знімається у касових фільмах, будучи ще такою юною. За словами дівчини, найкраще, що вона може зробити, це вірити, що її обирають не тому, що в неї знамениті батьки.

«Я відчуваю, що мої батьки зробили все можливе, щоб дати мені нормальне дитинство, яке тільки могли. Я чудово усвідомлюю той факт, що моє дитинство було не таким, як у всіх. Але, в той же час, це все, що я знаю, тому мені доводилося якось знаходити в цьому втіху. Мені дуже пощастило, що мене оточували люди, які цінують нормальність і реальне життя, і я думаю, що це єдиний спосіб існувати в цьому світі і не збожеволіти», – сказала Депп.

Через те, що вона росла дочкою двох відомих людей, Лілі страждала через увагу папараці: «Я занадто багато думаю, наприклад, якщо вийду з дому і виглядаю не дуже, а хтось зробить фото, це буде: «Вона страшенно погано виглядає, у неї, мабуть, депресія?» Люди так швидко хочуть сказати: «Ти погано справляєшся», – зауважила актриса.

Читайте також: Моніка Беллуччі у панчохах з'явилася на обкладинці Vogue

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: