Гендиректор «Укроборонпрому» взяв під опіку 3-річного хлопчика: Про його долю відомо мало

Скріншот відео
Фото: прес-служба

Юрій Гусєв розповів, що вітчим дитини був військовослужбовцем

Генеральний директор державного концерну «Укроборонпрому» Юрій Гусєв відкрив сторінку особисту життя – вони з дружиною оформили опіку над дитиною.

Юрій Гусєв з дружиною виховують двох власних дітей і довго йшли до того, щоб допомогти дитині, в якої немає батьків.

«Це дуже щемлива тема. Зараз ми є опікунами такої дитини. Чи перейдемо до усиновлення – покаже час. Але зараз ми допомагаємо і маємо опіку. Це чудовий трирічний хлопчик, у якого вітчим був військовослужбовцем. Про його долю ми не знаємо достеменно. Але зараз ми опікуємося цією дитинкою, щоб нього було щасливе майбутнє», – поділився особистим Юрій Гусєв в програмі «Тихий вечір з Оленою Кравець» на каналі «Дім».

Олена Кравець поцікавилась у свого гостя, як його діти ставляться до опікунства, адже вона змінила звичне життя родини. 

«Старший син, йому скоро буде 12 років, ставиться до молодшого з таким менторством, він відчуває відповідальність. Донька, якій 9 років, поки, як це правильно сказати, у неї відбувається трансформація і адаптація. Я скажу, що опікунство над дитиною, яка потребує родинного тепла, затишку, – це дуже великий виклик», – розповів Юрій Гусєв.

Олена Кравець розповіла, що мріє зняти в Криму переможний випуск «Тихого вечора», до якого запросить всіх гостей, які приходили в програму під час війни. «І там вже будемо говорити тільки про людське, про щось тепле, про те, що пан Юрій, наприклад, знає англійську і вивчає французьку мову. Про те, що ви пишете вірші. Про те, що ви є поціновувачем мистецтва», – запропонувала Олена Кравець.

Читайте також: Чмерковський та його дружина оригінально розсекретили стать другої дитини

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: