Тіна Кароль у річницю смерті чоловіка звернулася до нього в соцмережі

Євген Огір помер десять років тому
фото з відкритих джерел

Співачка поділилася чорно-білою світлиною Євгена Огіра

Тіна Кароль у річницю смерті свого чоловіка, продюсера Євгена Огіра на своїй сторінці в соцмережі опублікувала звернення до нього.

На своїй сторінці в Інстаграм співачка розповіла, що окрім важких новин в країні, вона переживає особисту втрату. «Сумні новини. Сумний день (особисте). Та наш супротив важливий на усіх фронтах. Тримаємо стрій», – написала Кароль. У наступному дописі Кароль поділилася чорно-білою світлиною Євгена та звернулася до нього. «А ти дивись на мене», – написала Тіна.

Минулого року в день смерті чоловіка співачка вкотре вибачилася перед ним, за те, що не вдалося його врятувати від тяжкої хвороби і визнала, що її рана так і не гоїться. Також співачка написала, що оберігає сина: «Все, як ти просив».

Раніше «Главком» писав, що співачка Тіна Кароль на своїй сторінці в соцмережі виклала відео, в якому показала, як її син схожий на батька Євгена Огіра. Виконавиця використала два кадри, на одному з яких обіймає Євгена Огіра, а на іншому – свого дорослого сина Веніаміна. Світлини змінюють одна одну під зворушливу мелодію пісні Кароль «Намалюю тобі зорі». Вражає, наскільки схожі Веніамін та його померлий тато.

Читайте також: Колишня дружина олігарха Ярославського показала, як і де живе після розлучення

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: