Телеведучий Суханов про родичів в Росії: Огидні, не хочу їх бачити

Суханов: Розглядаю будь-яку можливість спілкування з представниками тієї недокраїни як зраду
фото з відкритих джерел

У Олексія Суханова в РФ живуть батьки та брат

Телеведучий Олексій Суханов свого часу вважався одним із топових російських телеведучих, але через агресивну кремлівську політику виїхав з Росії і побудував успішну кар'єру в Україні. Суханов, який в кінці 2021 року отримав українське громадянство, розповів, чи спілкується з батьками з Росії.

«Ми не спілкуємося, – каже Суханов в інтерв'ю «КП в Україні». – Я взагалі розглядаю будь-яку можливість спілкування з представниками тієї недокраїни як зраду. Спілкування з ними для мене означає, що я зраджую людей, які загинули тільки через те, що вони захищали свою землю, бо якимось потворам захотілося чогось більшого. Потворам, які у себе досі не можуть навести ладу, а хочуть ще більшого розповсюдження свого потворного вузького світу. І я не хочу зраджувати ані тих, хто загинув, ані тих, хто зараз захищає країну, ані цивільних, яких зустрічаю на вулиці».

«Я люблю Україну, і люблю щиро. І мені огидно спілкуватися з представниками недокраїни, одна частина якої мовчить і втекла, а друга частина мовчить і підтримує податками не тільки мордор, а й виробництво озброєння, яким вбивають українців, яким знищують український код. Я не хочу навіть їх бачити, не те що спілкуватися. Вони мені огидні. Всі. Я не поділяю громадян Росії на хороших чи поганих. У мене для них одна класифікація – огидні. Вони мені огидні навіть на фізіологічному рівні», – додав телеведучий.

Раніше «Главком» писав, що після піврічного мовчання Олексій Суханов, який десять років працював на ТРК «Україна», став ведучим телепроекту «Говорить вся Україна» на «1+1».

Читайте також: Козловський назвав Ірину Фаріон надто емоційною суперзіркою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: