Реальна містика. Дружина Кузьми Скрябіна – про загадкові знаки після смерті музиканта

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Андрія Кузьменка немає з нами вже вісім років

Вісім років тому, 2 лютого 2015 року, у трагічній ДТП загинув лідер гурту «Скрябін» Кузьма Скрябін. Андрію Кузьменку було лише 46 років. Аварія сталася під Кривим Рогом, позашляховик Кузьми зіштовхнувся з вантажівкою. Від отриманих травм музикант загинув на місці.

З того часу, як Андрія не стало, армія його шанувальників знайшла чимало символів-попереджень та зловісних пророцтв у його ж піснях та висловлюваннях. У день загибелі Кузьми на офіційній сторінці групи «Скрябін» у Фейсбук з'явився запис: «Це мали бути слова нової пісні. Для нового альбому: Ну і чому завжди так, що життя нас відпускає. Часто зовсім не так, як ми самі того бажаємо. І чекаємо на знак, ні на грам не помічаємо. Як самі собі до краю прірви підпускаємо».

З цією композицією Кузьма так і не встиг доїхати до студії звукозапису. Зате рівно за 9 днів до страшної автокатастрофи встиг представити шанувальникам пісню «Кінець фільму». Від її приспіву стає страшно: «А зараз уже кінець траси. Машину біля гаража, квасити. А зараз уже кінець... А зараз уже кінець фільму... А зараз уже кінець».

В інтерв’ю телеведучому Олексію Суханову для його ютуб-каналу Світлана Кузьменко, вдова артиста, розповіла кілька містичних історій, з якими стикнулася після смерті чоловіка. Жінка показала кімнату загиблого співака, де той творив. «Він тут часто буває?», – запитав Суханов. «Весь час є. Словами це неможливо описати», – відповіла Світлана. Жінка згадує: «Була така історія. Ось нагорода, яку ще давав Порошенко. Я її акуратно поставила на поличці, а другого дня, коли прийшла, була дуже здивована: все лежало на підлозі». Були ще випадки: «Одного дня фотографії великі, які висять на стіні, були повернуті на косу лінію. Тут протягу немає, бо вікно весь час закрите. Я не можу сказати, що вірю в щось таке, просто знаю, що люди нікуди не діваються. Вони є. І ми будемо жити в другому вимірі».

Світлана показала колекцію колекційних автівок, які збирав музикант. З ними також пов’язана історія: «Як він їх виклав на поличці, все так і залишилося. Навіть пилюку стараємося дуже обережно збирати». «А це правда, що одного разу ви зайшли в кімнату і всі дверцята в цих автівках були відчинені?» – запитав Суханов. «Не всі, – каже Світлана. – Деякі автівки були перекинуті, в двох машинах – вікриті дверцята. Ми зайшли сюди з другом Андрія – йшов перший рік після загибелі. Він і позакривав всі ті двері, каже: «О, пацан, щось ти злишся на нас». Також вдова Кузьми показала телеведучому мініатюрне фортепіано на одній з поличок – це подарунок музиканту на день народження від дочки. «А потім несподівано зламалася ніжка, і я зрозуміла, що щось станеться. Це було якраз напередодні загибелі», – розповіла Світлана.

Читайте також: Відомий телеведучий розповів про трьох жінок Кузьми Скрябіна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: