Телеведучого Суханова таки зманив один з топових телеканалів

В одному з інтерв'ю Суханов розповідав, як дізнався про те, що ТРК «Україна» закривається
фото з відкритих джерел

Відомий журналіст десять років вів програму «Говорити Україна» на ТРК «Україна

Телеведучий Олексій Суханов працюватиме на телеканалі «1+1». Журналіст вестиме програму «Говорить вся країна», кожен випуск якого будуватиметься навколо однієї історії з життя героя.

«Кожній людині наразі вкрай важливо бути почутою і зрозуміти, що вона не одна. Зараз це питання постало особливо гостро, саме тому ми маємо допомагати знаходити рішення у будь яких ситуаціях. Герой приходить до нас, аби поділитися своєю проблемою, а ми допомагаємо зрозуміти, що із будь-яких обставин можна знайти вихід. Найголовніша мета нашої роботи – підставити плече, допомогти людині подивитися на себе збоку. А допомогти можна тільки тому, хто прагне змін, хто не боїться відпрацьовувати свої помилка, визнаючи їх», – розповів Суханов про свою нову роботу.

В телецеху ще кілька років тому ходили розмови, що телеканал «1+1» хоче переманити Суханова з ТРК «Україна». І от тепер телезірка працюватиме з «плюсами». Його програма у форматі журналістського розслідування розкриватиме деталі подій, які викликали суспільний резонанс, та допомагатиме встановити справедливість у найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу.

Олексій Суханов свого часу вважався одним із топових російських телеведучих, але через агресивну кремлівську політику виїхав з Росії і побудував успішну кар'єру в Україні. Суханов, який десять років вів програму «Говорити Україна» на ТРК «Україна», як непросто пережив втрату роботи – канал, що став йому рідним, закрився в один день.

В одному з інтерв'ю Олексій Суханов розповідав, як дізнався про те, що ТРК «Україна» закривається: «Це було якраз перед ефіром «Вечір з Україною», ми вже познайомилися зі сценарієм, усі пройшли. Я ліг на диван, гортаю стрічку в телефоні. Поруч сів Володя Остапчук. І недалеко – ще одна колега теж читає новини. І тихо, як прогноз погоди вимовляє: «Рінат Ахметов вирішив віддати державі ліцензії…» Я говорю: перечитай ще раз. Вона читає – у мене нервовий сміх: «Ну, все, пакуємо валізи, по хатах». Це було несподівано для всіх – наскільки я зрозумів навіть для керівництва каналу. Я і зараз не можу прийти до тями – досі в шоці. І не тому, що не знаю, що робити завтра немає. Це мій особистий біль, бо програма – це не просто робота, це моя дитина, це мій сенс».

У Олексія Суханова у Росії – батьки та інші родичі. Зараз, за його словами, він із рідними не спілкується: «Я їх не засуджую, просто викреслив зі свого життя. Мені не цікаво, як вони мешкають. У кожного з нас є право вибору, кожен сам вирішує – вони вирішили так. Мені все одно. Можу сказати набагато жорсткіше, але не буду. У перші місяці були короткі розмови – по тридцять секунд, і все. Тепер і цього немає».

Читайте також: Сергій Притула вразив сумою, яку в його фонд задонатили діти

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: