Співачка Юлія Саніна розповіла про горе у родині

Юлія вирішила більше нічого не відкладати «на потім»
фото з відкритих джерел

За словами артистки, спочатку їй було складно, проте згодом паніка пішла

Лідерка гурту The Hardkiss Юлія Саніна на своїй сторінці в соцмережі запостила фото з мамою, для якої зробила сюрприз: відвезла на кілька днів до Барселони. Артистка розповіла, що ідея поїздки виникла після того, як в родині співачки сталося горе: пішла у засвіти її бабуся.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Юлія Саніна (@the_hardkiss)

Юлія каже, що з того моменту вирішила більше нічого не відкладати «на потім» і розпочала зі спільного поїздки з мамою до Іспанії: «Вивезла мамусю до Барселони на кілька днів. Цей рік розпочався для нас із різкого і неочікуваного прощання з бабусею. В ту мить я ще раз гостро відчула, що більше не буду відкладати нічого «на потім». Я завжди мріяла показати батькам Барселону, отже роблю це вже, але поки дівчачим складом. Існує лише «зараз».

Нагадаємо, раніше Юлія Саніна розповіла, як переживає з родиною важкий час для України. За словами артистки, спочатку їй було складно, проте згодом паніка пішла. Співачка зізналася, що вони з родиною продовжують жити у Києві: «Поряд зі мною син і батьки у – вони надають мені сил та розуміння, що треба боротися. Ми зараз ведемо велику інформаційну війну, але також допомагаємо фінансово».

Також Саніна зазначила, що російські окупанти не очікували такої сили від українських військових: «Я пишаюся нашими ЗСУ, адже вони повністю порушили плани Кремля щодо швидкого вторгнення. Україна показує свою міць та силу. Кожен солдат, лікарі, кожен українець та кожна українка, де б вони не знаходилися, боремося, як можемо».

Читайте також: Колишня дружина мера Києва Кличка показала, як виглядала 10 років тому

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: