Тарас Тополя вперше показав обличчя доньки та зробив важливу заяву

фото з відкритих джерел

Тополя підтвердив, що займе крісло судді Національного відбору на «Євробачення-2023»

Лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя відреагував на результати голосування за журі Національного відбору на «Євробачення-2023». Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що переможцями у голосуванні за журі стали лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя (17,41% голосів), співачка Джамала (понад 15%) та фронтвумен The HARDKISS Юлія Саніна (понад 15%).

Артистам буде запропоновано підписати угоду з «Суспільним». Якщо хтось із цієї трійки не зможе підписати угоду, членом журі стане наступний кандидат за рейтинговим списком результатів голосування. Після підписання угоди трійку буде оголошено публічно. Загалом в опитуванні взяли участь понад 500 тисяч користувачів.

Тарас Тополя підтвердив, що займе крісло судді: «Дякую всім, хто віддав свій голос! Ціную! Постараюся відповідати очікуванням. Думаю, ви розумієте, що це була лише репетиція. Готуйте телефони для більш масштабних опитувань, у яких візьмуть участь вже мільйони»,   – зазначив музикант.

Крім цього, Тополя розмістив в соцмережі фото зі своєю дочкою, де вперше засвітив обличчя Марії. «А ось моє найдорожче у світі журі вже давно у правильному кріслі. Безпристрасне, модне та суворе», – підписав світлину виконавець.

Тим часом, шанувальники Тіни Кароль, яка не потратила у трійку лідерів, заявляють про фальсифікацію голосування.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: