Відома трійка лідерів голосування за журі Нацвідбору «Євробачення»: Тіна Кароль ображена

фото з відкритих джерел

Голосування проходило в додатку «Дія»

Переможцями у голосуванні за журі Нацвідбору на «Євробачення 2023», яке Суспільне спільно з Мінцифри провело у додатку «Дія», стали лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя (17,41% голосів), співачка Джамала (понад 15%) та фронтвумен The HARDKISS Юлія Саніна (понад 15%). Остання випередила Тіну Кароль на 0,03% (116 голосів). Співачка вже прокоментувала свою поразку.

Як повідомляв мовник, артистам, які набрали найбільшу кількість голосів, буде запропоновано підписати угоду з «Суспільним». Якщо хтось із цієї трійки не зможе підписати угоду, членом журі стане наступний кандидат за рейтинговим списком результатів голосування. Після підписання угоди трійку буде оголошено публічно. Загалом в опитуванні взяли участь понад 500 тисяч користувачів.

Кароль опублікувала в Інстаграм скрін з результатами голосування, і поцікавилася, чому результат Саніної округлили до 16 балів, тоді як її – був округлений до 15 балів. «Без образ, просто фан», – написала співачка. Шанувальники виконавиці її підтримали і вже пишуть в коментарях про фальсифікацію.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: