76-річна Шер підтвердила роман із 36-річним продюсером: Кохання не знає математики

Пост викликав ажіотаж серед шанувальників зірки
фото з відкритих джерел

Співачка приструнила хейтерів, які вказали їй на різницю у віці

Співачка Шер підтвердила, що зустрічається з чоловіком, який на 40 років молодший. Шер опублікувала фото музичного продюсера Олександра Едвардса у своєму твіттері, дадавши до нього смайлик у вигляді серця.

Пост викликав ажіотаж серед шанувальників зірки, і Шер у коментарях відповіла на деякі запитання, а також приструнила хейтерів, які вказали на різницю у віці.

«Кохання не знає математики. Я закохана, а не засліплена любов'ю. Я не пояснюватимуся, адже ненависники все одно ненавидітимуть. Не має значення, що ми щасливі і нікому не заважаємо», – написала Шер передплатникам у серії повідомлень.

Раніше «Главком» писав, що про романтичні стосунки Шер та Едвардса заговорили після того, як їх помітили на прогулянці у Західному Голлівуді. Шер і Едвардс разом повечеряли в ресторані Craig's і міцно трималися за руки на очах папараці. У машині Едвардс навіть поцілував Шер руку. Вечеряли знаменитості, однак, не наодинці – компанію їм склав репер Tyga, з яким Шер останнім часом теж потоваришувала. У вересні вони разом позували фотографам на показі Rick Owens на Тижні моди у Парижі. Повідомляється, що минулого тижня Tyga та Олександр були в гостях у Шер у її особняку в Малібу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: