Тоня Матвієнко показала себе в 17 років після народження доньки

Фото: соцмережі Матвієнко

Співачка Тоня Матвієнко опублікувала рідкісні родинні фото

Співачка Тоня Матвієнко, яка знайшла з молодшою дочкою тимчасовий прихисток у Великій Британії, привітала з днем народження старшу дочку Уляну, яка залишилася з бабусею – народною артисткою України Ніною Матвієнко – в Києві.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Тоня Матвієнко (@tonya_matvienko)

«Вітаю тебе, моє сонечко, з твоїм днем. Я все пам’ятаю, який був неймовірний сюрприз – чекала Марка, а народилася Уля. Ти у мене особлива дівчинка, а сьогодні, в твої 24 роки, можу сказати – дівчина. Бажаю тобі ніколи не опускати руки, ніколи не сумувати, ніколи не розривати свою прекрасну, добру душу. Щастя тобі, любові і віри! Я скоро буду поряд. Ти мій сюрприз навіки. Мама», – написала Тоня.

Свій пост в Інстаграм виконавиця доповнила сімейними раритетними знімками: на фото зовсім юна сама Тоня, маленька Уля та молода Ніна Митрофанівна.

Раніше «Главком» писав, що Тоня Матвієнко стала мамою вперше у 17 років. За словами співачки, це був складний час, не лише фізично, а й морально.

«Ось Тоня завагітніла, виходить заміж у школі. І всі такі: «Догулялася, повія», – каже співачка та додає, як протистояла буллінгу. – Підтримка насамперед чоловіка, за якого я вийшла заміж, батьків. Треба знайти собі близьку людину і не боятися розповісти про свою проблему». Тоня зізналася, що багато тримала в собі, але зараз переконана, що так не варто було робити.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: