Світова аферистка Ганна Делві розповіла, що кажуть про війну в Україні на Заході

Ганна під час засідання суду
фото з відкритих джерел

Аферистка Сорокіна дала інтерв'ю, перебуваючи у в'язниці

Відома аферистка Ганна Делві, про яку було знято серіал Netflix «Винайдено Ганну», дала інтерв'ю російській журналістці Ксенії Собчак, в якому розповіла в тому числі про те, що пишуть про війну в Україні на Заході.

«Про Україну я читаю лише західні джерела. Так дивно про це думати. У мене є молодший брат, йому зараз 18. Це так дивно: адже якби мама не виїхала з Москви, то зараз його забрали б служити. В Україні зараз відбувається щось жахливе. Тут, у США, Байдена критикують за те, що він не діє жорсткіше, а Трамп пише, що якби він був президентом, до війни не дійшло б. Я не політик, але найжахливіше те, що зараз сторони перейшли до загроз застосування ядерної зброї. Я не знаю, за тим, що відбувається, навіть спостерігати страшно», – розповіла Собчак Ганна.

Нагадаємо, росіянка Ганна Сорокіна під вигаданим прізвищем Делві видавала себе за кордоном спадкоємицею німецького мільйонера. Їй вдавалося робити це протягом кількох років, принагідно обманюючи випадкових знайомих, банки та готелі. Вона отримувала кредити, які не збиралася погашати, жила в люксових номерах фактично безкоштовно і організовувала вечірки з локальними інфлюєнсерами за чужий рахунок. У травні 2019 року Ганну засудили до тюремного ув'язнення терміном від 4 до 12 років, а також винесли їй припис виплатити борги – 199 тисяч доларів – і штраф розміром 24 тисячі доларів.

Сорокіна дала інтерв'ю, перебуваючи у в'язниці. Вона зізналася, що має багато часу над тим, щоб спланувати своє майбутнє і отримати досвід з того, що з нею сталося. Собчак назвала Ганну Сорокіну «улюбленкою» серед аферистів, сказавши, що вона «грала на зовнішньому пафосі та лицемірстві нью-йоркського бомонду».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: