Телеведучий Гордєєв розповів, як постраждала його квартира через вранішню атаку дронами

Єгор зразу після трагедії
Фото: Інстаграм Гордєєва

Ведучий розповів про пошкодження свого житла внаслідок ворожої атаки дронами-камікадзе

Будинок ведучого «Сніданку з 1+1» Єгора Гордєєва розташований притул з житловою спорудою, куди поцілив ворожий іранський дрон-камікадзе. В ефірі телемарафону знаменитість розповів, наскільки сильно його житло зачепило вибуховою хвилею.

«Там повибивало шибки. У мене на балконі шибки практично зі всіх вікон, які вище за мене. Там прибирати й прибирати, але це дрібниці порівняно з тим, що зараз відбувається у сусідньому будинку. Хвиля вибухова була така сильна, що будинок мій, який стоїть впритул до того будинку, який зараз майже вщент зруйнований, отримав тріщину. Я не архітектор, не можу коментувати детально, але пошкоджено будинок достатньо суттєво», – цитує телеведучого ТСН.

Раніше «Главком» писав, що телеведучий Гордєєв зранку повідомив в соцмережі, що його будинок постраждав через атаку дронами. «На фото – мій дім. Росія – терористична країна», – написав Гордєєв. Самого Єгора вдома не було. Коли у столиці лунала повітряна тривога, ведучий спустився в укриття. «Побачив, як над дахом падають дрони, що вибухають, спустився до кав'ярні під землею на суп. Тероризм – це про страх. Подолати страх – подолати тероризм», – написав телеведучий.

Пізніше співачка Наталя Могилевська показала в соцмережі відео, як над її домом летів дрон-камікадзе та зізналася, що вони з сусідами пробували збивати ворожих «птахів». «Ворожий дрон над моїм будинком сьогодні. Було дуже страшно, тому що всі ми з сусідами намагалися його збити і я боялася, щоб він не впав на наші будинки», – написала співачка.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: