Як насправді звуть принца: герцог Сассекський каже, що не знає, чому його називають Гаррі

Справжнє ім'я принца Генрі Чарльз Альберт Девід
фото з відкритих джерел

Повним ім'ям принц себе величати не вимагає, але не розуміє, чому його кличуть Гаррі

Принц Гаррі – так усі звикли називати герцога Сассекського. Але виявляється, це обурює та дивує онука Єлизавети II, адже його справжнє ім'я Генрі Чарльз Альберт Девід.

Повним ім'ям принц себе величати не вимагає, але не розуміє, чому його кличуть Гаррі. Про це він розповів під час відеодзвінка із переможцями премії WellChild Awards. Справа в тому, що нагорода «Надихаюча дитина» дісталася 4-річному Генрі Уейнс. «Мене звуть Генрі, але всі звуть мене Гаррі. Я гадки не маю чому», – розповів  герцог Сассекський.

Хлопчик спитав у принца, як поживають його діти. На що той відповів: «Арчі дуже, дуже зайнятий, а Лілі вчиться використовувати свій голос, і це здорово».

Раніше «Главком» писав, що діти принца Гаррі та Меган Маркл залишаться принцом Арчі та принцесою Лілібет, але не носитимуть титули Їх Королівських Високостостей. Король Чарльз III погодився офіційно присвоїти онукам титули принца та принцеси, які вони автоматично отримали після смерті королеви Єлизавети II. Проте статусу Їх Королівських Високостостей діти принца Гаррі не отримають, що означає, що на захист поліції вони претендувати не зможуть.

Це дуже засмутило батьків малюків – раніше герцогиня Сассекська говорила в інтерв'ю, що її найбільше непокоїть відсутність захисту для її дітей, а не сам титул. Вона навіть припустила, що її синові Арчі у титулі відмовили через колір шкіри. Джерело розповіло виданню The Sun, що принц Гаррі та Меган провели «напружені переговори» з королем, проте вони не дали результату.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: