Стало відомо, чим закінчився суд над зіркою «Інтернів» про «дискредитацію армії Росії»

Крістіна Асмус
фото з відкритих джерел

За які саме висловлювання на Асмус склали протокол, не уточнюється

Кілька тижнів тому стало відомо, що на зірку серіалу «Інтерни» Крістіну Асмус склали протокол за «публічні дії, спрямовані на дискредитацію використання Збройних сил РФ». Сьогодні відбувся суд. Актриса відмовилася йти на засідання, відправивши замість себе адвоката, який одразу ж попросив розглядати справу у закритому режимі. Декілька годин тривала робота, після чого оголосили вердикт: Крістіна Асмус може зітхнути спокійно, адже справу закрили. Суд не знайшов в її діях складу адміністративного порушення.

Нагадаємо, Асмус загрожував штраф до 50 тисяч рублів (приблизно 30 тисяч гривень). Нещодавно за цією ж статтею було оштрафовано лідера рок-групи ДДТ Юрія Шевчука, який на одному з концертів заявив, що «Батьківщина – це не ж#па президента».

За які саме висловлювання на Асмус склали протокол, не уточнюється. 24 лютого, першого дня російського вторгнення в Україну, Асмус опублікувала в Інстаграмі пост: «Страх і біль. Молю, зупиніть все це. Ні війні». На день пізніше Асмус опублікувала відео, в якому дала зрозуміти, що плаче через те, що відбувається, і зізналася, що мріє про безтурботне дитинство для всіх дітей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: