Зрадниці Тодоренко знову прилетіло: Нечищеними зубами в камеру?

Тодоренко
фото з відкритих джерел

Регіна Тодоренко викладає в мережу чи не кожен свій крок

Телеведуча та блогер-мільйонник Регіна Тодоренко, яка народилася та виросла в Одесі, а також має український паспорт, але категорично відмовляється говорити про війну в Україні, вскочила в чергову халепу.

Регіна Тодоренко – жіночка без комплексів. Цього разу телеведуча похвалилася своїм ранком без прикрас. Не встигла телеведуча прокинутися, як відразу схопилася за смартфон, знявши себе з скуйовдженим волоссям. І виклала світлини на розсуд шанувальників.

«Нечищеними зубами з брекетами прямо в камеру?», «А по телику показують відразу після сну, з укладанням, макіяжем, без опухлих очей!» – пишуть їй підписники.

Зрадниці Тодоренко знову прилетіло: Нечищеними зубами в камеру? фото 1
Зрадниці Тодоренко знову прилетіло: Нечищеними зубами в камеру? фото 2

Раніше «Главком» писав, що нещодавно Тодоренко стала мамою. У момент пологів із артисткою перебував не лише чоловік, а й трирічний син Михайло.

Зізнання телеведучої про те, що свою другу дитину народила на очах трирічного сина Майкла, не всім припало до душі. Одні поставили під сумнів безпеку гіпнородів, інші звинуватили телеведучу у хайпі. Треті взагалі переживають за здоров'я її первістка Майкла.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: