Лорак назвала себе «найтитулованішою співачкою України»: Їй відповіли

Лорак зібралася з концертами в Європу
фото з відкритих джерел

Українці закликають бойкотувати концерти зрадниці за кордоном

Співачка Ані Лорак, яка під час війни продовжує жити та працювати в Росії, несподівано згадала, що вона українка. Анонсуючи свій виступ у Німеччині, артистка назвала себе «найтитулованішою українською співачкою».

Колишні співвітчизники зрадниці обурилися такою зухвалою заявою співачки. Зокрема, підписники пишуть, що зрадниця «швидко перевзулася». «Українці у Чехії та Німеччині, закликаю вас організувати акції протесту під її концертами. А відповідне міністерство в Україні закликаю позбавити всіх звань і титулів співачку Ані Лорак», – закликав у соцмережі Віталій Гордієнко.

Раніше «Главком» писав, що співачка Ані Лорак анонсувала концерти у містах Чехії та Німеччини. Про це стало відомо з інформації на офіційному сайті виконавиці. З жовтня по листопад Лорак виступатиме у європейських містах – Лемго, Гамбурзі, Дортмунді, Оффенбаху, Празі, Нюрнберзі та інших.

Раніше артистка планувала гастролі в Росії, але потім усі концерти скасувала. Через запланований, а потім скасований виступ у Новосибірську навіть спалахнув скандал: російська преса стверджує, що концерти скасовуються через те, що актриса мовчить про війну в Україні. Але менеджмент артистки натякає, що скасування концертів – це ініціатива самої Лорак, а не тиск ззовні. Тим часом, глядачі повідомляють, що мають проблеми з поверненням квитків.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: