Слава Камінська оголосила про третє весілля та обурила українців

фото з відкритих джерел

Співачці закидають, що повідомила про заручини російською мовою

Колишня учасниця гурту «НеАнгели», співачка Слава Камінська на своїй сторінці в соцмережі повідомила, що отримала пропозицію руки та серця. Виконавиця каже, що прийняла каблучку від свого молодого чоловіка. Це буде третій шлюб співачки.

З початку великої війни виконавиця знайшла тимчасовий прихисток з дітьми за кордоном. В одному з нещодавніх інтерв’ю співачка розповіла, що її обранець не українець: «Він розуміє російську, трохи українську, іспанську, він розуміє естонську. Він все розуміє. І зараз ми вивчаємо українську, я дуже хочу, щоб ми спілкувалися українською. Він не все розуміє, що я кажу. Іспанська в нього набагато краще ніж українська. Але шокать я його вже навчила», – розповіла напередодні Слава.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от SLAVA KAMINSKA (@babaslavka)

Слава Камінська опублікувала в соцмережі допис, в якому написала: «Я сказала «да». Шанувальники співачки обурилися, що вона не виклала новину української мовою. «А можна було сказати «так», «Чому язиком окупантів?», «Якщо мова не має значення, то чому ж кляті рашиські виродки при окупації міняли назви міст на російську мову? Значить, для них мова має значення, а для вас – ні. Скільки ще повинно загинути людей, щоб ви нарешті зрозуміли, що ця війна – геноцид українського народу», «А сказати «так» слабо?».

Раніше «Главком» писав, що співачка Камінська привітала з днем народження  першого чоловіка Євгена, з яким в офіційному шлюбі прожила всього один рік. Виконавиця опублікувала архівні фотографії з їхнього весілля, яке відбулося у 2012 році. За словами співачки, вона з колишнім підтримує дуже теплі стосунки. «А хто в нас тут такий гарний? А хто в нас тут такий вічно молодий і вічно добрий? Найкращий колишній чоловік! Це знаю я, та нехай це знають всі! З днем ​​народження, любий! Люблю, не можу», – підписала знімки Камінська.

Як відомо, вдруге співачка вийшла заміж в 2014 році за пластичного хірургу Едгара Камінського. В цьому шлюбі народилися син Леонард та донька Лаура. Через п’ять років пара розлучилась.

Читайте також: Ірина Білик в соцмережі присвятила щемливий допис мамі в її ювілей

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: