Співачка Камінська показала «найкращого колишнього» та відповіла на закиди, що він її «бив ногами»

Сімейне життя за штампом в паспорті було недовгим
фото з відкритих джерел

Слава Камінська привітала з днем народження ексчоловіка, з яким прожила в шлюбі рік

Колишня учасниця гурту «НеАнгели», співачка Слава Камінська на своїй сторінці в соцмережі привітала з днем народження  першого чоловіка Євгена, з яким в офіційному шлюбі прожила всього один рік.  

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от SLAVA KAMINSKA (@babaslavka)

Виконавиця опублікувала архівні фотографії з їхнього весілля, яке відбулося у 2012 році. За словами співачки, вона з колишнім підтримує дуже теплі стосунки. «А хто в нас тут такий гарний? А хто в нас тут такий вічно молодий і вічно добрий? Найкращий колишній чоловік! Це знаю я, та нехай це знають всі! З днем ​​народження, любий! Люблю, не можу», – підписала знімки Камінська.

Як відомо, вдруге співачка вийшла заміж в 2014 році за пластичного хірургу Едгара Камінського. В цьому шлюбі народилися син Леонард та донька Лаура. Через п’ять років пара розлучилась.

В коментарях під дописом деякі підписники здивувалися, що Слава так вихваляє Євгена, бо, мовляв, раніше розповідала, що той піднімав на неї руку: «То бив ногами по голові, то вже найкращий. Не зрозумієш цих суперзірок», «Він же вас бив, ви говорили».

«В яких це джерелах засобів масової дезінформації ви накопали? З чого ви вирішили, що це про нього? З чого ви взяли, що він єдиний чоловік у моєму житті, який був старший за мене? Ви помиляєтеся. Він якраз врятував мене від того персонажа. Це був цивільний шлюб, за два роки до знайомства з Женею», – різко відповіла Камінська.

Читайте також: Відома піарниця розсекретила роман з міністром Дмитром Кулебою: Люблю шалено

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: