Сильвестр Сталлоне пояснив, чому передумав розлучатися з дружиною

Про те, що дружина актора подала на розлучення, стало відомо в кінці літа
фото з відкритих джерел

Актор зізнався, що мало не втратив дружину після 25 років шлюбу

Американська зіркова пара, Сильвестр Сталлоне та його дружина Дженніфер Флавін, схоже, помирилися та вже й не думають ні про яке розлучення. Актор зізнався, що мало не втратив дружину після 25 років шлюбу, бо поставив на перше місце кар'єру, а сім'ю посунув на другий план. Про це він розповів журналістам The Sunday Times.

За словами Сталлоне, під час розриву з родиною він зрозумів те, чому раніше не приділяв належної уваги. «З'явилося розуміння того, що є найціннішим, ніж будь-що, а саме – моя любов до моєї родини. Це важливіше за мою роботу, і це був важкий урок».

Сталлоне також зізнався, що через його кар'єру страждали і три його дочки – Софія, Сістін та Скарлет, а також сини Серджіо та Сейдж. Останній у 36 років помер від серцевого нападу. Трагедія сталася 2012 року.

«Я не приділяв їм належної уваги, коли вони росли. Я був так орієнтований на кар'єру, і тепер я кажу: «Добре, у мене попереду не так багато часу, і я хочу почати розпитувати їх про їхнє життя. Я питаю їх, як минув день, і спочатку вони говорять трохи однозначно. Потім я почув, як одна з моїх дочок сказала: «Я просто думала про тебе». Боже мій. Я ніколи в житті такого не чув. Коли дочка знає, що тобі не байдуже, вона завжди поруч», – розповів актор.

Про те, що дружина актора подала на розлучення, стало відомо в кінці літа.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: